Sportbegeleiding in Heerenveen

Sportbegeleiding in Heerenveen: Heb je last van spieren of gewrichten? Juist bij topsport maken de kleinste scheef standen en klachten aan rug juist grote verschillen.

Zoek je naar professionele Sportbegeleiding in Heerenveen?

Sportbegeleiding in Heerenveen

Rein Peens Sportbegeleiding in Heerenveen

Sportbegeleiding in Heerenveen: Rein Peens

Kom langs voor een vakkundig oordeel, te lang rondlopen met klachten kan ervoor zorgen dat deze klachten chronisch worden en lastiger te behandelen zijn.

Tijdens de eerste afspraak brengen we uw klachten in kaart en volgt er een lichamelijk onderzoek met daarbij een eerste behandeling.

Het vervolg traject wordt samen met u doorgesproken en kan afhankelijk van de klachten door de fysiotherapeut of manueel therapeut behandeld worden, of een combinatie van beiden zijn. Een oefenprogramma waarbij u zelf een actieve rol speelt maakt vaak onderdeel uit van het plan.

Wanneer u last heeft van bepaalde lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld; nek-, rug-, gewrichtsklachten, hoofdpijn, RSI, tenniselleboog enzovoorts kunt u voor behandelingen of advies en vragen altijd bij ons terecht.

Topsporters

Ik behandel een aantal topsporters, diverse schaatsteams (o.a. commerciële schaatsploegen) maar ook sporters uit de wielersport, voetbal, zwemmen en judo. Hierdoor is mijn kennis en werkervaring breed.

Uit mijn praktijkervaring met fysiotherapie en manuele therapie in Heerenveen blijkt dat onderhoud van het lichaam voor iedereen essentieel is om toekomstige klachten te voorkomen.
.
Door preventief zorgvuldig met uw lichaam om te gaan zouden 2 tot 4 behandelingen per jaar voldoende kunnen zijn. U kunt het vergelijken met een controle bij uw tandarts.

Sportfysiotherapie

Juist bij topsport maken de kleinste scheef standen en klachten aan rug juist grote verschillen.
Door deze atleten in de aanloop naar belangrijke wedstrijden optimaal te begeleiden en in balans te houden qua spiercorset kunnen zij maximaal presteren.
Naast manuele therapie en fysiotherapie behandelingen in Heerenveen begeleidt en behandelt Rein Peens ook diverse (top) sporters, diverse schaatsteams (o.a. KNSB jong Oranje, Nederlands nationaal team, Team Correndon), maar ook sporters uit de wielersport, ijshockey, voetbal, zwemmen, tennis en judo. Hierdoor is zijn kennis en werkervaring enorm breed. Deze opgedane kennis wordt dagelijks toegepast door de therapeuten in de praktijk in Heerenveen. De in Heerenveen werkzame Fysio en Manueel therapeuten hebben zelf grote affiniteit met sport en hebben diverse sporten beoefend zoals;
  • atletiek
  • schaatsen
  • hockey
  • tennis
  • golf
  • cricket
  • zwemmen
  • voetbal
  • wielrennen

 

U kunt contact opnemen via e-mail, telefonisch 06 – 386 88 880 of via het contact formulier.

Volg ons via Facebook

Volg ons via LinkedIn