Sport Fysiotherapeut

Sport Fysiotherapeut: Heb je last van spieren of gewrichten?

Zoek je een sportfysiotherapeut in de regio Heerenveen (Friesland)?

Sport Fysiotherapeut

Rein Peens Fysio therapie Heerenveen

Sport Fysiotherapeut: Rein Peens

Kom langs voor een vakkundig oordeel, te lang rondlopen met klachten kan ervoor zorgen dat deze klachten chronisch worden en lastiger te behandelen zijn.

Tijdens de eerste afspraak brengen we uw klachten in kaart en volgt er een lichamelijk onderzoek met daarbij een eerste behandeling.

Het vervolg traject wordt samen met u doorgesproken en kan afhankelijk van de klachten door de fysiotherapeut of manueel therapeut behandeld worden, of een combinatie van beiden zijn. Een oefenprogramma waarbij u zelf een actieve rol speelt maakt vaak onderdeel uit van het plan.

Wanneer u last heeft van bepaalde lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld; nek-, rug-, gewrichtsklachten, hoofdpijn, RSI, tenniselleboog enzovoorts kunt u voor behandelingen of advies en vragen altijd bij ons terecht.

Fysiotherapeut Rein Peens

In 2001 ben ik begonnen als fysiotherapeut in Heerenveen. Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest als algemeen fysiotherapeut in Heerenveen ben ik begonnen met de opleiding tot manueel therapeut.

Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na de opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd..

Ik heb gekozen voor het concept van Maitland. Dit is een Australisch concept waarbij de mens in zijn geheel centraal staat (niet alleen een stapel botten en spieren). Het concept van Maitland onderscheid zich door de extra kennis van gewrichten en zenuwen, naast de gebruikelijke kennis die een manueel therapeut heeft van de wervelkolom.

Topsporters & Sport Fysiotherapeut

Tevens behandel ik een aantal topsporters, diverse schaatsteams (o.a. commerciële schaatsploegen) maar ook sporters uit de wielersport, voetbal, zwemmen en judo. Hierdoor is mijn kennis en werkervaring breed.

Uit mijn praktijkervaring met fysiotherapie en manuele therapie in Heerenveen blijkt dat onderhoud van het lichaam voor iedereen essentieel is om toekomstige klachten te voorkomen.
.
Door preventief zorgvuldig met uw lichaam om te gaan zouden 2 tot 4 behandelingen per jaar voldoende kunnen zijn. U kunt het vergelijken met een controle bij uw tandarts.

Sport Fysiotherapeut: Rein Peens

  • Heeft contracten met alle zorgverzekeraars
  • Heeft geen wachtlijsten
  • Helpt je binnen twee werkdagen
  • Is specialist in het behandelen en voorkomen van rugklachten.
  • Geen verwijzing van de huisarts nodig

U kunt contact opnemen via e-mail, telefonisch of via het contact formulier.

Volg ons via Facebook

Volg ons via LinkedIn