Rein Peens (Fysio- en Manueel therapeut in Heerenveen)

In 2001 ben ik begonnen als fysiotherapeut in Heerenveen.
Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest als algemeen fysiotherapeut in Heerenveen ben ik begonnen met de opleiding tot manueel therapeut.
Ik heb gekozen voor het concept van Maitland.
Dit is een Australisch concept waarbij de mens in zijn geheel centraal staat (niet alleen een stapel botten en spieren).
Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na de opleiding voor fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd.
Het concept van Maitland onderscheid zich door de extra kennis van gewrichten en zenuwen, naast de gebruikelijke kennis die een manueel therapeut heeft van de wervelkolom.
Tevens behandel ik een aantal topsporters, diverse schaatsteams (o.a. commerciële schaatsploegen) maar ook sporters uit de wielersport, voetbal, zwemmen en judo.
Hierdoor is mijn kennis en werkervaring breed.
Uit mijn praktijkervaring met fysiotherapie en manuele therapie in Heerenveen blijkt dat onderhoud van het lichaam voor iedereen essentieel is om toekomstige klachten te voorkomen.
Door preventief zorgvuldig met uw lichaam om te gaan zouden 2 tot 4 behandelingen per jaar voldoende kunnen zijn.
U kunt het vergelijken met een controle bij uw tandarts.

Patient ervaring
“Ik ervaar de behandelingen bij Manueel Therapie Rein Peens in Heerenveen als zeer prettig. Er wordt met aandacht gekeken en geluisterd naar je aandoening op dat moment en ook krijg je oefeningen mee om thuis te doen. Ben al jaren client bij Manueel Therapie Rein Peens in Heerenveen en zeer tevreden. Met een paar behandelingen kun je zonder pijn weer verder.”